pondelok, októbra 19, 2009

All Property Dubai - prichádza tá správna doba na odchod?

Mnohí z vás iste poznajú nemecky hovoriaceho čecha p.Hartmann-a, ktorý ževraj žije v Spojených Arabských Emirátoch, presnejšie v Dubai-i. Tam založil pred pár rokmi celkom slušne fungujúcu pyramídu, niečo na spôsob našej košickej B.M.G.

Neviem presne kedy začal, ale asi bude končiť tretí rok tejto pyramídy, a tí ktorí tam vstúpili skôr, si nemajú na čo sťažovať. Ročný výnos okolo 80-100%, alebo mesačný cez 7%, počas troch rokov existencie spoločnosti.

Lenže pyramída sa nedá udržať donekonečna, raz to príde, a zdá sa, že pomaly ale isto sa blíži jej koniec a koniec aj vaším vkladom. Ktoré síce podľa slov vedenia máte kryté nehnuteľnosťami v Dubaii, ale ruku na srdce :) ak by aj existovali nejaké nehnuteľnosti, svoje peniaze už neuvidíte.

V oficiálnej správe APL je uvedená ako hlavná činnosť spoločnosti obchodovanie na realitnom trhu a na finančných trhoch. Preložené do normálnej reči, k žiadnemu obchodovaniu nedochádza, vaše vklady sa len prerozdeľujú v neznámom pomere medzi vedenie a tých, ktorí sú v pyramíde nad vami.

Čo myslíte, najvyšší čas na odchod?

Ak ale počujete o APL prvý krát, naozaj dobre zvážte, či do nej vložíte svoje peniaze.

35 komentárov:

  1. Vážený pisateľ príspevku o Allproperty !
    To že na Slovensku a v Čechách je veľa podvodníckych firiem alebo subjektov ktoré sú spomenuté v ďalších príspevkoch je jasné, avšak neviem akým právom tu píšete o APL že je to podvodnícka firma ktorá robí nejakú pyramídovú finančnú hru.
    Nenájdete ani jedného klienta APL ktorý by bol APL poškodený alebo že by neboli vyplatené jeho peniaze ako vklad a výnosy. Klinti či investori v APL sú spokojní a ak by sa aj niečo mimoriadne stalo že by firma nevyplatila peniaze klientom tak potom by sa ukázalo či je to podvod alebo nie.
    Zrejme o APL nič neviete a osočujete tu aj majiteľa spoločnosti p.Hartmana ale pritom nemáte žiadne dôkazy o tom že by to bola podvodnícka spoločnosť. Takých diskreditačných článkov o APL bolo na internete vo fórach aj v tlači už viacero za posledné 3 roky ale nič z toho sa zatiaľ nepotvrdilo.
    Viete o tom že šírenie poplašnej správy alebo ohováranie a pod je trestný čin ? Buďte láskavý a nepíšte o APL hlúposti keď o tom nič neviete alebo si to iba myslíte to čo píšete. APL nezačala pred 3 rokmi ale oveľa skorej aj keď ponuka na investovanie pre súkromné osoby prišla až pred troma rokmi.
    To že je tu veľa podvodníckych firiem ešte neznamená že úplne všetky firmy sú podvodnícke.
    Keď sa vám APL nepáči dajte si svoje peniaze do banky za 0.8 % ročný úrok.

    S pozdravom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem vám za váš príspevok. Poznám a stále spoznávam psychológiu pyramídových MLM štruktúr, a som si vedomý toho, že ľudia zapojení do týchto štruktúr veľmi ostro reagujú na opačný názor.

    Majú obavy zo situácie, kedy už neprídu nové peniaze do pyramídy a tá sa celá zosype. Preto názory ako ten môj sú pre nich neprípustné.

    Môj názor je (aj keď mi tu pripomínate nejaký trestný čin :) APL po niekoľkých rokoch fungovania končí, a treba sa to pripraviť = chrániť svoje vklady.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vážený pán Kováč,
    to čo píšete o APL sú len vaše domnienky a nakoľko asi APL vôbec nepoznáte ale na základe nejakých osobný domnienok o nejakej firme nemôžete len tak tvrdiť že je to pyramídová ponzi finančná schéma a pod. Nemáte na to žiadne dôkazy a len tak o niekom niečo negatívne rozširovať to dokáže hocikto.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Máte pravdu, sú to moje osobné domnienky, ktoré mám podložené dôkazmi. Preto som napísal, čo si myslím o APL.

    Prečo sa Vy tak zastávate APL? Máte tam peniaze, alebo aj vyvorenú vašu malú pyramídu ľudí pod vami?

    Dovolím si tvrdiť, že neviete, čo sa v APL s vašimi peniazmi deje. Keby ste to naozaj vedel, nikdy by ste APL neobhajoval :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Iba taká vec, pyramida by nefungovala, keby tam mám účet sám vytvorený a nemám nasponzorovaných žiadnych ľudí. APL je dobrá firma, ale má nízke %.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. zdravim. ja osobne v APL nemam peniaze, no mam dobreho znameho,ktory tam ma uz 2 roki peniaze a vynosi ma kazdy mesiac.mozem povedat,ze suma ktoru tam investoval sa mu uz davno vratila na vynosoch.a teda sa pidam co je na tomto investovani zle??? a aka piramida.ja som pracoval vo fabrike ako robotnik a pitam sa nieje aj to piramida?ak robite na dalsich ludi nad vami tiez ste zapojeny do piramidi a najviac penazi ma ten ktory je hore.ci uz je to majitel fabriki alebo investicnej spolocnosti.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. APL podvod ako ruka a len naivný hlupák to nevidí a tí čo si tam nechajú peniaze prídu do jedného eura o ne. Potom som zvedavý na tie siahodlhé náreky

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ja tam peniaze mam a som velmi spokojny a ten co rozprava opak zen zavidi tym druhym lebo tam nema co dat a ide ho slak trafit ze sa niekomu dary viac ako jemu na kazde tvrdenie treba dokaz ja ho mam ze je to solidarna firma a co vy co mate?-NIC

    OdpovedaťOdstrániť
  9. To, že máte dôkaz, že je to solidárna firma, je pekné :)

    Ja mám dôkazy, že nie je. Preto vznikol tento článok.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. tak mi dajte aspon jeden dokaz o tom co vravite ja som vam svoj dal

    OdpovedaťOdstrániť
  11. take hluposti čo pišete a nič o tom neviete ja tam mam tiež peniaze a som spokojny kde na slovensku zarobim lepšie to by som musel byť politik čo okradaju štat aj nas toje piramida jak bejk.Ale nazori ludi su všelijake aj toje demokracia.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Dobrý den pane Kováči,

    musím se Vás zastat, to že otvíráte oči lidem zaslepeným manonem, je chválíhodná činnost. To že se do Vás pustili tito pit.mci, kteří si myslí, že se dají peníze dělat z ničeho, je jasné.

    Nyní k důkazům, těch bylo zveřejněno na českých fórech milion, a na žádný odpověď.

    Např. společnost APL založila investiční banku po 9 měsíčním tvrdém jednání - ve skutečnosti nikdo o společnosti ve švýcarsku a o její bankovní licenci nemá ani potuchy - je to lež. Klidně si tam napište, lžou Vám jako když tiskne.

    Společnost má na dané adrese v Dubaji pronajaté celé patro - lidé, kteří mají rozum se jeli v rámci své dovolené podívat do Dubaje a co nezjistili, společnost APL se tísní s dalšími 20 firmami v jednom kamrlíku - další lež jako obvykle.

    Společnost nemá žádný audit a ani nemá účetní uzávěrky - jak by taky mohla, průtokový ohřívač nejde napsat do účetnictví (má pouze účet kam se shromáždují peníze dalších volavek a z kterých se vyplácejí klienti přicházející před nimi).

    Jediné, co naháněči umí, je se chlubit svými grafy a zisky kterých dosáhli a modlit se, aby ještě nějaký pitomec vložil své peníze a oni něco z nich urvali. Ti chytřejší z nich, si samozřejmě své investice dávno stáhli zpět a nechali si ještě vyplatit peníze od lidí co přišli po nich. Je to podvod jako Brno.

    Nejlépe je si pročíst diskuzi na českých webech, kde nebyl podán jediný důkaz o společnosti, pouze lži. Nejhorší na celém systému je, že pitomci, kteří do systému lijí své těžce vydělané peníze souhlasí ve VOIP (v podmínkách ke smlouvě), že o všechno můžou přijít. Naivita a debilita některých lidí nezná mezí. Sledují své grafy a množí čisílka v grafu a všude kolem sebe se chlubí, jací oni jsou odborníci. Na otázku, proč by si někdo, kdo si umí zhodnotit svou investici o 200 procent jezdil půjčovat peníze od pitomců do ČR,SR a Rakouska, neznají odpověď. Logicky vzato, pokud bych si dokázal svou investici zhodnotit o 200 procent, proč bych si nepůjčil peníze od banky na 25 procent a tím pádem bych měl 200-25= 175 procent zisku, než abych vyplácel pitomce z ČR,SR,Rakouska 100 procenty a měl jenom zisk 100 procent.

    Paradoxní na celé situaci je, že národní banky ČR, SR teď i Rakouska varovaly před touto společností, ale lidé jsou naivní a vidí u souseda, že tam vydělal 100.000 Eur, tak já tam narvu 200.000 Eur ať mám více než soused. Nejlépe je si na to všechno půjčit na úvěr.

    Pokud by tato pitomost fungovala, měli by všichni představitelé nobelovy ceny. A proč je nemají? Protože Vás prachsprostě okrádají! Vždyť přeci pokud nacpu všechny své peníze do takového letadla, tak si napřed něco o společnosti zjistím. Lidé jsou strašně naivní. Zatímco Ti co pochopili, o co jde a stáhli si zavčasu své investice i včetně vašich peněz, Vám zůstanou jen přiblblé grafy a dluhy!!!

    Napište co ČNB nebo SNB guvernérovi a ukažte mu, jak dokážete na Dubaji vydělávat. Pokud Vás nepošle rovnou na psychiatrickou kliniku, tak se Vám vysměje, jací jste pitomci a jak jste krásně naletěli. Na tuhle pitomost skákali hejli v ČR v 90 letech, ale jak vidno, důvěřivých pitomců je u Vás na Slovensku, tak jako u nás v Česku požehnaně. Je tomu asi 2 dny zpět, co u nás zkrachoval podobný systém, a světe div se, něco přes 10.000 důvěřivých pitomců přišlo o své peníze. Napište do vaší SNB a sjednejte si schůzku s guvernérem, nebo jeho náměstkem a poraďte se s nimi, jestli je to možné a tento systém může fungovat. Pak sem napište, co jste zjistili.

    diskuze v ČR např. :

    http://forum.finexpert.cz/viewtopic.php?f=312&t=302147&st=0&sk=t&sd=a&sid=567f5a059732ae9fce0570dd78066505&start=585

    A probuďte se a dejte si studenou sprchu!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Celý systém je založen na naivitě pitomců, kterým ale zůstanou pouze grafy bez výnosů, kde si mohou prohlížet, jak jim to přeci skvěle neslo, a těch chytřejších, kteří si už dávno vybrali své vklady zpět spolu s vašimi penězi. Takže zatímco vy si malujete budoucnost a množíte virtuální peníze, Ti chytřejší Vás už dávno obrali o peníze, které jste při honbě za svým mamonem poslali neznámo kam. A ještě jste v podmínkách souhlasili, že Vám to vlastně nevadí, když o všechno přijdete a podepsali jste to. Přiznejte si, že jste naletěli a jste hloupé ovce, co čekají jako stádo na porážku.

    To mezi Vámi nebyl nikdo, kdo by si zašel za nějakým ekonomem a ukázal mu svou zázračnou investici? Zajděte si za guvernérem SNB a nebo jeho zástupcem a zeptejte se ho. Víte co Vám řekne? Okamžitě se pokus aspoň něco vybrat, aspoň něco zachránit, pokud to půjde a ruce pryč. Mám tušení, že se někdo našel, kdo se zašel poradit. Ale dostal takový kartáč, že mu pýcha a uražená ješitnost nedovolila přiznat, že naletěl, takže v tichu se snaží stáhnout aspoň něco ze své investice, a nikomu nic neříci, aby náhodou další nechtěli z té hromádky, která možná ještě zůstala, taky něco a on aspoň něco dostal zpět.
    A pak jsou mezi Vámi důvěřivý pitomci, co mají své grafy, a na nich jim to přeci funguje, těm zůstanou pouze nejdražší grafy na světě a peníze v tahu.

    Přiznejte si, že Vám mamon a touha mít více než soused, nebo pitomec, co Vám tuhle skvělou investici doporučil, zatemnili mozek. Myslíte si, jak skvěle investujete, ale nemáte nic, pouze grafy. A vaše peníze? Ty si rozdělili úplně jiní lidé. Přiznejte si sami sobě, že Vám mamon zatemnil vaše mozky a že jste pitomí a naivní troubové.

    Vždyť přeci podepsat ve všeobecných obchodních podmínkách " Souhlasím s tím, že mohu o celou investici přijít" může jenom naivní trouba!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ďakujem za príspevok.. výborne zhrnutá pyramída s názvom APL.

    Posledné 2 newslettre od APL ma utvrdzujú v názore, že nastal posledný nádych pred koncom, ešte posledný pokus získať posledné peniaze od dôverčivých ľudí.

    Aj keď v minulosti som si to myslel pri vzniku tej banky, že to už je koniec, ale nejako túto pyramídu ešte podržali, títo naši naivní investori :)

    pardon, naivný som ja, vy ste skutoční investori :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Na našich serverech se objevila informace, že se již zdržují výplaty

    cituji z našecho serveru:

    od JEPESK 8.1.2010 20:32

    Píšou,že potřebují ještě 10 dnů na to, aby zametli všechny stopy, zlikvidovali podnik a někam se schovali.

    http://www.all-property-dubai.com/cz/newsletter.pdf

    stručně řečeno, peníze od vkladatelů již nepřichází, máme 10 dní na to, aby jsme si se svými naháněči a kumpány rozdělili zbytek Vašich peněz a naivním pitomcům, kteří u nás investovali nechali nejdražší grafy na světě!!!
    Co se nám může stát? Nic, vždyť tito pitomci podepsali, že o všechno mohou přijít.

    Srovnání pro pitomce, zatímco Ti hloupější podle Vás si nechávali své peníze v bance na blbých 2 procentech, vy jste investovali do Dubaje a měli 100 procentní zisky, u společnosti která nemá účetní uzávěrku, výroční zprávu, nemá ani žádnou banku a dokonce má v podmínkách, že o všechno můžete přijít, a to jste podepsali!!!

    Otázka zní, kdo investoval lépe, váš soused, který má dle Vás blbá 2 procenta v bance, nebo Vy, kteří máte sice nejdražší grafy na světě, ve kterých Vám to přeci funguje, ale ve skutečnosti nemáte nic, co jste poslali do Dubaje je už dávno rozdělené mezi někoho jiného!!!

    Ale Vám zasvě(d)ceným investorům to nevadí, vy jste podepsali, že o všechno můžete přijít, tak se Vám to vyplnilo! Možná Vám soused půjčí něco z těch blbých 2 procent v bance?

    Kdo je blbec, blbcem zůstane, žádný mecenáš ani z Dubaje se s Vámi nebude dělit o své zisky!!!

    Když už se má dělit o zisky, tak jedině, že se rozdělí o Vaše peníze, ale s Vámi rozhodně ne, Vy jste pro něho jenom pitomci, co se nechali skvěle obrat!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  16. myslim že práve pred mesiacom možno dvoma nabláznili dosť nových ľudí (viac než tisíc) z Maďarska tak to ešte nejaký ten pátek asi bude fungovať

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Já nevím,leta letoucí tahanice o jitrnici kterou svět nevyděl.Dost známých tam má peníze,několik let, jsou spokojení, já rok taky, já vidím problém jen tady na diskuzi a známému co se platba spozdila cca o 14 dnů a on ze strachu vybral vše a byl mu zrušen přístup,a proč by měl přístup k účtu na své jméno když ho zrušil.Teď do měsíce to tam bude posílat naspátek ale musí to napsat na ženskou a znovu zaplatit poplatky...nic víc nic míň.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. tak to nevím kam chodíte na informace, zadržují se výplaty již přes 2 měsíce. Jediná možnost je napsat něco ve smyslu že zveřejníte celý problém v médiích a do druhého dne máte peníze na účtě a zrušený váš účet

    celá diskuze :

    http://forum.finexpert.cz/viewtopic.php?f=312&t=302147&sid=c14ef571fd53758d4cbcd36cffe94896&all=1

    tak prosím nemaťte lidi, že je vše v poho, kdo mohl, ten již stahoval.

    OdpovedaťOdstrániť
  19. ja čakám už 50.dní a len mi píšu ,že o 3.týždne potom o týžden a stále nič... :-( 100.000,- SKK asi v prdeli dávajte si pozor na APL Stále verím že tie peniaze uvidím....... ale už som zúfalý

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Ahoj.Mam tam penize uz tri roky a bylo to super,ale ted cekam uz tri mesice!!Znam lidi kterym chodi a znam lidi kterym ne a me malickosti!Asi budu mit oci pro plac!!

    OdpovedaťOdstrániť
  21. kamarát čaká na peniaze 3 mesiace ma tam asi10 000e

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Uz od januara 2010 nie je ziadna verejna sprava od APL. Ak by bola seriozna Firma, tak aspon by reagovali na otazku ludi. Je iste ze nikam sa nemozete stazovat, a ked ano, len asi na lamparen. Interpool nemoze tiez nic urobit, ved vsetky adresy APL su virtualne. v Dubai nebola nikdy ziadna Firma APL zalozena. Vid obchodny register. Es te mozno by sa dali vypatrat cesky APL kollegovia.

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Stastie v nestastie, domäne nebol v paname zalozene; Priatel mi hovoril, ak nedostane v priebehu tyzdna peniaze, da tieto adresy na policiu, sorry mam anglicku klavesnicu
    Informacia z APL:
    WHOIS information for all-property-dubai.com :

    [Querying whois.verisign-grs.com]
    [whois.verisign-grs.com]

    Whois Server Version 2.0

    Domain names in the .com and .net domains can now be registered
    with many different competing registrars. Go to http://www.internic.net
    for detailed information.

    Domain Name: ALL-PROPERTY-DUBAI.COM
    Registrar: CRONON AG BERLIN, NIEDERLASSUNG REGENSBURG
    Whois Server: whois.tmagnic.net
    Referral URL: http://nsi-robo.tmag.de
    Name Server: NS1.SERVER-ROUTING.COM
    Name Server: NS2.SERVER-ROUTING.COM
    Status: ok
    Updated Date: 08-may-2009
    Creation Date: 07-may-2006
    Expiration Date: 07-may-2010

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Žiadosť o spätný prevod som dal 21.12.2009. Do 20. 4. 2010 som nič nedostal, a to som už 4 x urgoval. A pritom poznám človeka, ktorému za tú dobu prišli peniaze už 4 x a nie malé sumy. Ale ten tam má riadnu kôpku a nahnal tam aj dosť ďalších investorov. Asi sa musím stotožniť s názorom už vyššie uvedeným, že vyplácajú len aktívnym sprostredkovateľom, a takto sa snažia cez nich ešte nalákať ďalších. Veď niet lepšieho argumentu ako vlastné presvedčenie a skúsenosť, že to funguje a ak ešte ukáže vlastný účet s peknými číslami - málokto odolá.

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Ďakujem vám za váš pohľad na vec. Máte pravdu, ľudia-sprostredkovatelia vedia presvedčiť nič netušiaceho človeka. A väčšinou sú to oni, čo najviac kričia ako to funguje :)

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Počkajme do 6.6.2010, potom uvidíme ...

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Uvidíte akorát kulový, protože žádnej zcuk nebude, není kde, nejsou zamluveny prostory nebo si myslíte, že den předem někde něco zamluví, jen jste nalítli, čest.

    OdpovedaťOdstrániť
  28. prosím o zveřejnění odkazu na stránky APL, nově vzniklou diskuzi, APL končí a ruší seminář v Brně. Pečení holubi přestali létat do huby

    http://forum.finexpert.cz/viewtopic.php?f=312&t=302147&sid=c14ef571fd53758d4cbcd36cffe94896&all=1

    http://aplfakta.freepage.cz/nova-stranka-121623/1

    OdpovedaťOdstrániť
  29. tento clanok mozno zachranil radu ludi..
    dufam ze Vam aspon podakovali..
    dnes je tato perla mementom:
    "je to solidarna firma a co vy co mate?-NIC"
    dopadlo to smutne.. par investorov este bojuje ak sa dostanu k uctom ktore este nebudu vyluxovane tak klobuk dole..

    OdpovedaťOdstrániť
  30. no tak sme to prežili, ďalšia pyramída (lietadlo, ponzi) je dole.

    Hartmann sa vyškiera niekde na pláži :)

    niekoľko jeho nadháňačov sa raduje z dobrých ziskov doma a už naháňajú ľudí do ďalšých podvodných pyramídových hier.

    obyčajní "investori", ktorí majú výnosy vyššie ako vklad sa vytešuju, ako zarobili aj v podvodnej hre.

    a tí z vás, ktorí ste prerobili, tak to vezmite ako ponaučenie do budúcnosti :) že máte byť medzi prvými a nie len dotovať krachujúci podvod

    OdpovedaťOdstrániť
  31. tenot calnek jen ujistil ty co vedeli...blazni co investovali do apl se mu jen vysmali a etd breci

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Nostradamus
    tak vše končí dle mých předpokladů, argumenty proč tuto velmi rizikovou záležitost nedoporučovat jsem popisoval v lednu 2008, nicméně lidé jsou pořád naivní..... a zase se najdou ti co vymyslí skvělou past. A metoda sdělení bude opět dokonalejší a to proto, aby již částečně poučenou veřejnost dokázala znovu oklamat a uvést celé rodiny do dluhové pasti - pokud si na to půjčí a nebo připraví rodiny o jejich finanční rezervy - pokud na ně sáhnou

    OdpovedaťOdstrániť
  33. Jsme prostě hlupáci na entou.Ať už z jakýchkoliv
    důvodů jsme si chtěli přilepšit a máme hovno.Mů-
    že za to částečně i naše vláda, která nás nechrá-
    ní před těmito gaunery, neinformuje.Samozřejmě se
    na tom podepsali i ti kreténi, kteří nás do toho
    naverbovali, ukazujíce fantastické grafy, jak jim
    penízky naskakují.Nevadí.Mám bezpečnostní agentu-
    ru a ty kurvy si najdu,ať jsou kdekoliv.

    OdpovedaťOdstrániť
  34. Vážený pane, neházejte bláto na vládu.
    Za prvé: vláda Vás nemůže chránit v Dubaji, kde nemá žádné pravomoci a
    za druhé: může Vás chránit jenom tím, že Vás na podezřelé firmy upozorní. A to udělala. ČNB i NBS zveřejnily varování před firmou All Property už v roce 2008.
    Měl jste dost času peníze stáhnout. Ale jak sám píšete, byl jste chamtivý. Je tjen a jen Vaše vina, že jste přišel o peníze! Nikdo jiný za to nemůže.

    OdpovedaťOdstrániť
  35. "Mám bezpečnostní agenturu a ty kurvy si najdu,ať jsou kdekoliv."

    haha, tak to som sa dobre zasmial :) ale v podobnej situacii by ma hnev nutil pisat podobne bludy, aj ked vsetci vieme, ze hnev casom vyprcha a clovek sa zacne venovat zmysluplnym veciam, nie nahanat duchov.

    OdpovedaťOdstrániť