piatok, septembra 18, 2009

UAE Pension Fund - je to také krásne, že naletieť nie je vôbec hanba

Stretli ste sa už s pojmom Reverzný penzijný fond? Šikovní ľudia vymysleli fintu, že akože vo vašom mene kúpia penzijné poistenie, nechajú si ho vyplatiť, v sume okolo 300.000 eur, a vám za vašu ochotu poskytnúť im vaše osobné údaje a splnomocnenie, dajú odmenu 80.000 eur. A to všetko len za smiešny poplatok 50 eur.

Pýtate sa, za 50 eur dostanem 80.000 eur?? To nie je možné. Buďte si istí, že páni v oblekoch a kravatách vás presvedčia, že to na 100% funguje a je to na 200% seriózne a transparentné. Stačí len tých 50 eur. A nie ste obmedzení len jednou zmluvou na hlavu, môžete si ich kúpiť hneď niekoľko, každú za 50 eur.

A slováci naleteli, naleteli nepekným spôsobom. Sám som bol pri tom, keď na účet spoločnosti bolo odoslaných cca. 1.200 eur za troch ľudí.

Aby to vyzeralo profesionálne, čaká sa na nazbieranie 12.500 zmlúv. Potom sa začne vyplácať.  Keď sa priblížil počet ku 12.000, bola hranica zdvihnutá na 25.000. Teraz im zase záhadne hackli server, zmluvy sa pravdepodobne stratili, a čakáme čo bude ďalej.... 80.000 eur ale nehrozí :)

3 komentáre:

  1. cauko vies nieco kto je za tym fondom UAE? oni este stale funguju a natahuju ludi od 2008 asi. najprv chceli 25 000 zmluv potom 50 tis. a tak ze do konca roka a to stale natahuju. je to take primitivne a priehladne, ze je to az podozrivo podozrive. clovek zacina mat pocit, ze to nakoniec aj bude realne. ako mozu 4 roky klamat a tvarit ze uz sa zacne vyplacat a stale vyberat peniaze a funguvat. vsetky vyberu peniaze a zmyznu ale tato nie. nepoznam vsetky spolocnosti, co su tu popisane ale urcite patri tato do spicky. je ticha nenapadna a stale hrabe

    OdpovedaťOdstrániť
  2. a co funguje? to ze stale oddaluju termin a pouzivaju tie iste vyhovorky ako uz pred rokmi ine podobne "fondy"?

    ten, kto tam da peniaze a naleti, tomu uz niet pomoci.

    je ticha a nenapadna... tak im prispej, urcite sa potesia tvojmu vkladu. a tajne dufaj, ako dalsi, ze raz mozno nieco dostanes.

    lebo co ak nahodou zacne vyplacat. za tvojich 50 eur dostanes 50.000 eur. ved to je uzasne, to si predsa nemozes nechat ujst.

    stale sa budes tym zaoberat, az sa nechas nachytat. ci uz do UAE alebo do inej "firmy", ktora ponuka lahky zarobok a vysoky zisk.

    uz len myslienka, ze niektora z tychto "spolocnosti" by mohla fungovat a nieco vyplatit je smiesna. tak sa zasmejme a ideme dalej. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vedel som kto je za tym ked to zacalo, ale uz to nesledujem. nemecky hovoriaci cudzinec (mozno viaceri), arab alebo turek.

    OdpovedaťOdstrániť