streda, marca 17, 2010

WWI corporation - ďalšie sklamanie alebo podvod

Po osobnom stretnutí s oklamanými investormi tejto panamskej podvodnej pyramídovej schémy už môžem s určitosťou napísať, že počet oklamaných investorov rastie na úkor tých spokojných. 


Nedajte sa však oklamať zvýšeným výskytom pozitívne naladených komentárov, hlavne česky písaných, ktoré sa vás snažia presvedčiť, aká skvelá je táto solídna panamská anonymná spoločnosť. Ste príliš dole v pyramíde aby ste ešte stihli aspoň nejaké tie mesačné "úroky".

Ak im naletíte, nevadí. Sú to vaše peniaze, ktoré venujete niekomu šikovnejšiemu, ktorý to vymyslel. Možno sa z toho poučíte, možno nie. Možno sa budete snažiť čo najskôr dohnať stratu a natrafíte na ešte väčších podvodníkov.

No jedno je isté... WWI je dole.

2 komentáre:

  1. FLEXWORLD


    Vážení investoři Flexworldu,


    Včera jsme obdrželi dopis z adresy propalun@natur-medicine.com úvodní část tohoto dopisu vám posílám ve volném (neautorizovaném) překladu. V ČR a SR se zvedla vlna dotazů a samozřejmě žádáte vysvětlení a ptáte se co dál.


    Otázku FW a došlého německého dopisu jsem rozebíral s lídry, kteří v ČR měli fungovat jako kontaktní osoby pro FW a také jsme situaci konzultovali s Pavlem Grossmannem v Německu. Dospěli jsme k závěru, že nebudeme na tento dopis reagovat už jen proto, že je napsán anonymně, skrytý pod email adresou. Nevíme, kdo se za touto e-mailovou adresou skrývá. Pavel Grossmann osobně zná Gordona a osobně se s ním setkal, tak jako další lidé, pracující pro Gordona v Německu. Hovoří o Gordonovi jako o tvrdém obchodníkovi, podivínovi, ale prý není zloděj.


    V emailu ze dne 25.2.2010 Gordon vyjádřil své přesvědčení, že bude moci projekty vyplatit do 10.4.2010.

    Můj osobní postoj : V tuto dobu nebudu na email propalun@natur-medicine.com reagovat.


    Udělejte si svůj vlastní názor.





    2010-03-12





    Ing. Zdeněk Plaček – PLAVÁČEK

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na vynosy a vklad cakam uz 4 mesiace, od februara. Stale nic. Stale cakam. To si akoze mam ist do Panamy po svoje peniaze alebo ako?

    Ake mate skusenosti?

    OdpovedaťOdstrániť