piatok, septembra 18, 2009

WWI corporation - do juhoslávie chodíme k moru, o peniaze môžeme prísť aj doma

V týchto dňoch som zaznamenal zvýšenú aktivitu slovenských promotérov rôznych kvázi-investičných spoločností, ktoré propagujú mne doposiaľ neznámu, ale ževraj svetovo známu investičnú spoločnosť WWI corporation.

Spoločnosť podľa oficiálnych informácii sídli v Paname, dokonca tam nájdeme aj niekoľko hispánskych mien dozornej rady, všetky nitky však vedú do štátov bývalej juhoslávie. Však prečo nie? Čo sú oni horší ako ich ruskí kolegovia, ktorí dokážu vymyslieť tie najúžasnejšie pyramídové hry?

Lenže súdruhovia sa nehrajú s drobnými, najnižšia investícia je 1.000 USD... komicky vyznieva informácia, že pri investovaní nad 50.000 USD dostanete svojho vlastného španielsky hovoriaceho hispánca, akože osobnú starostlivosť.

Osobne nepoznám nikoho, kto by po 6 mesiacoch viazanosti dostal naspäť svoj počiatočný vklad.

Tak čo myslíte? Pôjdete do toho?

Doplnené 4.3.2010:
Podľa vlastných skúseností a niekoľkých spoluinvestorov, spoločnosť prestala vyplácať úroky aj vklady. Preto poslať dnes peniaze do WWI je čistá strata. Ale kto si chce vyskúšať, môže. Nechcem nikoho odhovárať od tejto "skvelej a ziskovej" anonymnej panamskej spoločnosti.

22 komentárov:

  1. Dámy a páni. Nezmyselný článok, ktorý si netreba všímať. Firma overená, firma funguje a vzhľadom k tomu, že je skutočne americká je kontrolovaná FBI.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Áno, pyramída overená (čechmi), pyramída funguje (zatiaľ možno :)...
    toto všetko som počul od čecha na prezentácii

    Veď vo vlastnej prezentácii majú uvedený link na panamský úrad a tam je odklik na anonymné spoločnosti a tam je zaradená aj WWI.

    Tak prečo píšete, že je americká a spomínate FBI? Chcete nás tu všetkých ohúriť skratkami z akčných filmov??

    Prečítajte si poriadne ich stránku a podklady, čo rozposielate svojim "investorom" a potom skúste napísať niečo k veci.

    A ďakujem za "zmyselný" komentár :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dobrý den,
    zaujal mně váš článek, který ale vyzněl pouze negativně a přitom jste neuvedl nic konkrétního.
    Protože bych tam rád investoval, sdělte mi prosím, když neznáte nikoho komu by byl po 6 měsících vyplacen vklad, jestli alespoň znáte někoho kdo by tam měl investici déle jak 6 měsíců a jestli jí chtěl vyplatit, případně proč nebyla vyplacena.
    Jeden známý tam má peníze 4 měsíce a s výnosy může disponovat.
    Děkuji
    Ludvík

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Už je to staršia pyramída, a čím dlhšie trvá, tým je riziko straty väčšie.

    Ja tam nemám peniaze, môj kamarát má, už dlhšie ako 6 mesiacov. Jeden výnos mu prišiel, ostatné platby má stále čakajúce (po 4 mesiacoch)..

    Druhému prišli 2 výnosy, potom už nič... teraz už len čaká...............

    Zrejme ide o "selective payment", kde sú vyberaní ľudia, ktorím sa bude vyplácať. Podľa toho, ako sú schopní a koľko ľudí prinášajú do systému.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ano. Už podle vzhledu a funkčnosti v tom nevidím nic lákavá a 1000$ je trochu dost. Osobně se zabývám investování do těchto programů a musím říct, že nikde jsem se se společnostmi platící přes 3 roky nesetkal tak s vysokým počátečním vkladem. Máte mou plnou podporu a přeji Vám mnoho úspěchů. WWI bych nevěřil. Pokud obchodují na forexu tak ať zveřejní smlouvu s brokrem a dále taky uspšnost obchodování.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. co sa tyka WWI corporation. Chcem sa Vas spytat pan Guru, kde ako ma sidlit spolocnost? Znami sa pred mesiacom vratil z Panamy, kde firma sidli. Zeby sa stihli tak rychlo prestahovat a to len kvoli nemu? Dalsia otazka, odkial mate vsetky tie informacie? Z internetu? To musi byt seriozny zdroj informacii. A dalsia vec. Ako je mozne, ze spolocnost ako WWI nemoze vyprodukovat zisk 10, 12 az 14% mesacne, ked ja som vyprodukoval 100% za 2 tyzdne ??? vdaka za odpoved :)

    A PS: Vsimol som si, ze nepoznate poriadne ani nazov.. pise sa to WWI a nie WII

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ospravedlňujem sa Vám pane, že som spravil preklep v názve. Opravím. Tiež ma mrzí, že vaše čítacie schopnosti nie sú v poriadku. Kde ste sa dočítal, že spochybňujem sídlo v Paname?

    Je to anonymná spoločnosť zapísaná v raji anonymných spoločností, v Paname, kde na to majú aj úrad, ktorý ich anonymne registruje, dokonca aj s vymyslenými menami správnej rady.

    Sám to skúšal, a cez internet som si tam zaregistroval spoločnosť na vymyslené španielske mená.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. a vzhľadom k tomu, že spoločnosť už dlhšiu dobu nevypláca, resp. vypláca len vybraným (neviem, podľa akého systému to robia), je smiešne ju teraz obhajovať.

    to ste mal robiť minulý rok, keď ešte ako-tak fungovala. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Džyň dobry, chčou jo se zpytač jak je to s tym wwičkym, pry něvypŁaco, jo tam mum zainvestované a vynos mi chodzi drugi měšunc vžycki do dvuch nebo třuch tydni.Investice žech posyŁou kuncym jedynostego miešunca minuŁego roku. Džinkujym bardzo a bydym rod jak mi kdo odpovjy. Trader

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Dobrý deň, Trader, WWI je podvod. Ale sú to vaše peniaze, a vy si s nimi robte, čo uznáte za vhodné.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. dnes som prisiel o svoju investiciu 2ooo eur vo WWI, cakam na vyplatu uz 4 mesiace (uroky aj vklad). Dnes som sa stretol s ludmi, ktori tam prerobili viac. Uz som prestal verit.

    Po svojich osobnych skusenostiach uz tuto spolocnost zalozenu na klamstvach nikomu neodporucam.

    Nespokojny a oklamany investor WWI.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. to Trader. Ale fajnie pišeš. Konečnie aji cosi po našimu tu vidač. Škoda, že tu nima nic konkretniejšigo. Když tu taki Anonym cosi napiše, tak je to anonym a gdo tymu mo wieřič, jak na internetu se každy napiše, co chce,že? Kaj je prowda zakopano?

    OdpovedaťOdstrániť
  13. WWI vyplaca niektore platdy meskali koli chybe sistemu a pri prechode banky.
    U kazdeho to bolo rozne v omeskani, nakolko to ide coz viac bank.

    S pozdravom.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. áno, platby meškajú, ale rôzne výhovorky nie :)

    ale to už predsa nie je nič nové, že tento podvodík treba ešte chvíľu podržať v záujme tých čo tam už dali peniaze :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Aj mne vyplatili omeskane peniazemeskali ľ mesiace.
    Aj niektri podnikatelia neviplatia svojich ludi a predsa niesu vsetci podnikatelia rovnaky.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ale veď si nechajte vašu podvodnú pyramídu, keď už ste do nej raz chytený, ťažko sa z nej odchádza. Musel by ste ti pripustiť, že ste naletel. A to dokáže málokto. Skôr ľudia začnú naháňať ďalších "investorov", ktorí sa dajú ľahko oklamať a podvod sa ešte nejakú chvíľu udrží.

    Aj vaše komentáre svedčia o tom, že neviete o tejto spoločnosti nič, len to, že ste tam poslal peniaze. A s malou dušičkou čakáte, či vám z nich pošlú aspoň malú časť naspäť :)

    A máte pravdu, nie všetci podnikatelia sú rovnakí. Ale v tomto prípade ide o podvodníkov. A ako potom pomenovať vás, keď im v tom podvode pomáhate, aj keď vo vašej nevedomosti?

    OdpovedaťOdstrániť
  17. WWI corporation, chcem sa spýtať či prišli niekomu nejaké peniaze z WWI? Ďakujem

    OdpovedaťOdstrániť
  18. mne zatial nie cakam uz 6 mesiacov

    OdpovedaťOdstrániť
  19. pozor su to podvodnici ja som tam vlozil peniaze 4.2.2009 a vjuli mi zatvorili ucet .poslal som im dokladi co akoze je treba.Dnes je 22.11.2011 ucet sa neda otvorit. moje viac rocne uspori su neviem kde.Mam od toho papiere vkladane je to cez slsp do svajciarskej banky.Posielal som tam odtlacok prsta ze to kontroluje fbi je nas viac.smutne je to ze toponukaju ludia co robia v MBI-PODVODNICI

    OdpovedaťOdstrániť
  20. MY SME TAM TIEZ INVESTOVALI, TEDA MOJ MANZEL A STALE LEN CAKAME!!!!! HOVORILA SOM MU ZE TO BUDE PODVOD....

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Zřejmě je tento blog už neaktivní 2 roky, ale nedá mi to nenapsat. Je mi líto úrovně lidí, kteří snad i věří těmto firmám. Prohlédli jste si jejich web stránky? Nebylo vám hned na první pohled něco divného - amatérské či spíše očividně vymyšlené. Vrchol pak byla vymyšlená banka GAIA, jejíž stránky vznikly 3 měsíce před jejím oznámením. Viděli jste je? Snůška zkopírovaných textů, kontakt emailový a telefonní - nikdo nikdy neodpověděl. Tato vymyšlená banka byla provozována na serveru spolu s reklamními stránkami na TicTac, prodej exotického ovoce, blogy (zjištěno web službou ipneighborhood) ... Stránka banky ...
    Tzv. majitelé této společnosti, kteří se vydávali za doktory ekonomie, práva umějí jen španělsky. Anglicky ani trochu (viděl jsem je na semináři v Brně), to je stejné jako by lékař neuměl základy latiny. Vážně jste si toho nevšimli, nebylo vám to divné?
    Dnes už je známo, že tito majitelé vystupovali pod smyšlenými jmény.
    Je mi smutno z toho, jak jednoduše tito podvodníci vylákali peníze také od Čechů a Slováků.
    Kdyby se snad někdo stále zabýval myšlenkou na návrat svých peněz, pak vězte, že si jich tito lidé užili a zmizeli spolu s nimi někde v Jižní Americe, možná dokonce již pod svými pravými jmény a jako „čestní“ lidé. Až se zase třeba po pár letech někde vynoří a budou zase lákat peníze, věřím, že se opět najdou i Češi a Slováci.
    Smutné, smutné ...

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Dobrý den,
    před asi 12 dny jsem zde napsal příspěvek, ve kterém jsem uvedl fakta o tzv. WWI společnosti. Příspěvek zřejmě nebyl schválen, mohu vědět proč?
    Všechna fakta byla pravdivá, WWI - očividný podvod.
    Děkuji

    OdpovedaťOdstrániť