nedeľa, decembra 06, 2009

Cosmito - ako prísť o peniaze na internetovej dražbe

Dnes trošku mimo investovanie... natrafil som na zaujímavú dražobnú stránku spoločnosti Cosmito, kde sa predmety (hlavne elektronika) dražia od smiešne nízkej vyvolávacej ceny.. takže napr. videokameru v hodnote 200 eur môžete vyhrať za 1 euro :)

Zámerne píšem vyhrať (a nie vydražiť), pretože o dražbu nejde... Aby ste mohli prihadzovať, musíte si kúpiť kredit, ktorý vôbec nie je lacný. Vymyslené to majú skvele, keďže prihodenie je po 1 cente, svoj kredit miniete rýchlejšie ako sa nazdáte. A ak chcete pokračovať v aukcii, musíte si kredit doplniť.

Ďalším chytákom je predĺženie trvania aukcie o napr.30 sekúnd, takže koniec nie a nie prísť.

Výherca predmetu už potom nemôže byť ani šťastný, pretože do toho dal dosť peňazí, a ostatní sa mu na to tiež svojím dielom poskladali. To z Cosmita nerobí aukčný systém ale lotériu, kde ale nikto netuší, kedy prihadzuje cosmito-robot a kedy my.

Takže ak nutne nepotrebujete predraženú "aukciu", dajte od comsito ruky preč :)

1 komentár:

  1. Cosmito su velky podvodnici a oberaju ludi o peniaze.Ak chcete tipovat,podajte sportku.Tam mate vacsiu sancu!!! Cosmito som skusil a viem co hovorim.Aukcia?! Oni nevedia co ten vyraz znamena a s aukciou to nema nic spolocne.Je to vyhadzovanie penazi von oknom!!! Tak pre vase dobro,od cosmita ruky prec!

    OdpovedaťOdstrániť